sunnuntai 23. elokuuta 2009

TAJU - zine etsii kirjoittajia ja kuvittajia

Kirjoitatko, piirrätkö, kuvaatko? Oletko joko loistava tai loistavan sekava?

Lokakuussa ilmestyvä TAJU - kulttuurilehti etsii sisältöä: kuvia, valokuvia, sarjakuvia, pilakuvia, runoja, kuvarunoja, , vessakirjoituksia, epärunoja, käännöstekstejä, esseitä, levykritiikkejä, keikkakertomuksia, taideartikkeleita, katutaideartikkeleita, undergroundia, nuotteja, loitsuja, vegaanisia reseptejä, salaliittoteorioita, hämäriä asioita, unohdettuja asioita, löydettyjä asioita, haastatteluja. Taju-kulttuuriklubeillekin ominaisessa leppoisassa, yllätyksellisessä ja intensiivisessä hengessä.

Lehdestä tulee a5-kokoinen, mustavalkoinen, mainokseton ja halpa. Jutusta tai kuvasta palkkiona on lehden ilmaiskappale ja muffinssi. Kuten klubienkin, myös lehden poliittinen linja on antikapitalistinen ja antiseksistinen - itseorganisoituvaa, ilmaista, tasa-arvoista kulttuuria ja elämäntapaa puolustava.

Kerro, miten selvisit kuukaudesta ilman rahaa tai asuntoa. Kerro, miksi yhä rakastat samaa levyä jota rakastit 15-vuotiaana. Kerro, ketä rakastat ja miksi. Haastattele itseäsi tai ystävääsi tai suosikkisarjakuvasankariasi maailman vääryyksistä tai siitä, mitkä ovat parhaita asioita Jyväskylässä. Kerro hassu tarina tai sydämesi syvin haave. Kuvaa suosikkigraffitisi tai kirjoita siitä runo. Kerro, kuka on sankarisi. Keksi tai kanavoi tai taio.

Lähetä tekeleesi osoitteeseen noora (at) hear (piste) fi syyskuun puoliväliin mennessä.

Jos olet loistava taittaja, sinua tarvitaan. Ota yhteyttä yllä olevaan osoitteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti