perjantai 19. lokakuuta 2012


27.10 TAJU sukeltaa

Taju-kulttuuriklubi nyt poikkeuksellisesti kahdessa kerroksessa!
Moyo on runoilija Riikka Palanderin ja muusikko ja opettaja Johnson Mlugen yhteisprojekti, jossa Palanderin lausuttu runous ja afrikkalaiset rytmit kohtaavat. Tansanialaiset perinnesoittimet, kuten baragumu-torvi ja kalimba tuovat performanssinomaiseen esitykseen oman lisänsä.

Lyriikka ja melodia leikittelevät runoilija, prosaisti Anne Mölsän ja muusikko, säveltäjä Henri Hiltusen teoksessa, jossa lausuntaa säestää klassinen kitara. 


Maistia laulaja, viulisti Sanna Natusen ja kitaristi Taneli Vuojuksen uutukaisesta folkista. Haikeaa fiilistelyä, rosoista jamitusta. Pinnan alla soi toiveikas pohjavire.

Kirjailijatalon kellarissa
Circus Uusi Maailma ja Sateenkaarina: Cumsatis Satiscum
Tajun pinnan alle, ihmiset siirtyvät sinne sisään. Monin aistein, nahan pinnalle ja alle. Cumsatis Satiscum on Sateenkaarinan ja Circus Uusi Maailman yhteisperformanssi, joka on käynnissä liki koko Taju-klubin ajan.
Sateenkaarina soittaa kansanmusiikkia melko perinteisillä kansanmusiikki-instrumenteilla, mutta on hakenut innoitusta musiikkiinsa niin Afrikasta kuin amerikkalaisesta rap-musiikistakin. Sateenkaarina on myös katusoiton Suomen kolmonen.

Circus Uusi Maailma on Suomessa ja ulkomailla esiintyvä nykysirkusryhmä. www.uusimaailma.org 

Tervetuloa kirjailijatalolle, Seminaarinkatu 26, klo 18-22. 

Vapaa pääsy. Kahvia, teetä ja vegaanisia leivonnaisia. 
Vapaaehtoinen kolehti. 

Tapahtumaa tukee Keski-Suomen kirjailijat RY. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti